Förrätt: Minicrustader med créme fraiche, scharlottenlök och kalixlöjrom. Serveras med dillkvist och citron.
Varmrätt: Kalventrecote med potatistorn och karamelliserad rödlök. Serveras med ärtskott och sockerärtor.
Efterrätt: Julostkaka med hemlagad björnbärssylt. Kaffe och likör.
Dryck: Genomgående champagne, inget fusk ;)
Varmrätt: Kalventrecote med potatistorn och karamelliserad rödlök. Serveras med ärtskott och sockerärtor.
Efterrätt: Julostkaka med hemlagad björnbärssylt. Kaffe och likör.
Dryck: Genomgående champagne, inget fusk ;)
8 kommentarer:
Låter riktigt gott det. *slurp* :)
Jaaaa :D Det är potatistornet jag har tänkt förbereda inatt. Bara att riva lite potatis, steka det och lite kastanjechampinjoner..blanda med riven mozzarella *dubbelslurp* skjuts in i ugnen. Går ju bra att värma imorgon!
Oh, Nu blev jag hubgrig.. men dags att sova för mig. G'natt
great, jag kommer! när bórjar vi..?
BB: Jag kunde inte sova på många timmar, magen kurrade väldigt. Det svåraste med att förbereda mat är att hålla sig från att äta upp den! =)
Linda: Faktiskt vet jag inte riktigt, tiden är inte spikad ännu eftersom Älvan inte landat i Sverige. Hon och Den Drygaste Killen Jag Gillar är alltså gäster hos mig ikväll :)
Hehe förstår det. Tänkte nästan fråga om du inte gjorde någon extra och åt ;).
Han låter väldigt dryg men bra :).
Hälsa gott nytt till älvan.
Ha en riktigt bra dag och middag idag.
Kram.
"den drygaste killen jag gillar"...väldigt intressant benämning på en person.
BB & Linda: Han är BÄST! Han är dryg och bäst. Man måste känna honom för att förstå :) Jag gillar honom verkligen, och jag gillar ingen som är drygare än han är - därav benämningen ;)
Kram på er!
Skicka en kommentar