lördag 22 december 2007

Smartare slemmon

Slemmon kommer i alla möjliga skepnader, smidiga som klantiga, gamla som unga. Fotografen var ganska illa, vidrig rentav. Idag har jag dock fått lära mig att det kan vara nog så praktiskt med människor som tydligt visar sina rätta färger. De går att identifiera snabbare och därmed kommer man lättare undan.

Har tränat ihop med en snubbe ett tag, som är väldigt kunnig. Jag är en sån människa (läs: latmask) som behöver träna tillsammans med någon för att få optimal effekt (läs: för att inte maska). Därför blev jag glad när han föreslog att vi skulle träna ihop, efter att jag frågat honom om jag gjorde en specifik övning rätt. Jag inser att jag är lite väl naiv. Visserligen har vi tränat på samma gym i två år och hälsat en del på varandra, men vi är knappast vänner. Han är medveten om att jag har pojkvän, han dejtar själv en specifik tjej, men uppenbart är att det inte stoppar honom från att plötsligt gå från att vara träningspolare, till att försöka bjuda in mig på middag med vin och vilja bjuda med mig på en weekend utomlands. Tydligen är det okej att vara väldigt på med andra, bara ens partner inte är inärheten. Hans tjej är också bortrest, nämligen.

"Du behöver ju komma bort lite från hålan"

Jaha. Då är såklart mitt bästa val att åka med min "träningskompis" på en weekendresa till någon storstad. Inga krav, nejdå. Jisses, vad trött jag blir! Som Älvan säger, killarna på gymmet är inte ute efter att bli din kompis. Nej, tack, jag har märkt det. Usch, dubbelusch!

7 kommentarer:

brainonfire sa...

"lite väl naiv"? *host**host*

Du är vämjeligt lam

Spinko:Ja tack är ju ungefär vad jag behöver just nu
Dumbo: Öhhh okidoki here we g...
Spinko: Madrid låter bra för mig om Buenos Aires låter bra för dig - bjud mig så ses vi måndag.
Dumbo:Bu...vad? Måndag är ok!

tsss

beerbelly sa...

Jo slemmon är inte kul antar jag. Håller nog också med älvan. Åtminstone om att det är få killar som är ute efter att bli kompis rent generellt. Däremot är det en del som kan bli det även om det inte var ursprungsmålet =).
Tycker självklart det är onödigt av snubben när han har tjej och dessutom vet att du har kille.
Det kan ju vara så att han insett att han kanske gillar dig bättre? De kanske int har det bra heller osv.. om jag ska leta ursäkter alltså.
Hoppas du får en bra dag. Kram.

Anonym sa...

Alltså, jag blir inte förvånad. Jag har ett hopp om att verkligheten skall se annorlunda ut, men dessvärre är det väldigt sällan någon lyckas överraska mig i det avseendet. Jag är väl en aning luttrad när det kommer till interpersonella relationer. Men, jag antar att jag vet vem det handlar om, och kommer att le i mjugg fortsättningsvis.

Anonym sa...

I vanliga fall är män tvungna att springa efter kvinnor. De är de som måste visa intresse och jaga. Om någon kvinna skulle bryta denna universiella ordning så måste det betyda att hon är väldigt intresserad av mannen i fråga eller hur ;) Därför så upphör allt alla vanliga regler att upphöra och således är det helt lungt att bjuda ut kvinnan trots att båda är upptagna på var sitt håll.

Greenchili sa...

Lecke: Jag gillar dej också :) Bra idé, ska lägga fram det förslaget till honom, fast jag tar nog nåt varmare än Madrid :P

BB: Det är sällan jag bryr mig om åldersskillnader, men han råkar vara dubbelt så gammal som jag är. Vet inte varför det fick mig att tro att jag var på den säkra sidan. Naiv, som sagt. Kram :)

Ulrica: Som du säkert förstår var min tanke inte alls att hänga ut någon, så jag uppskattar din diskretion :) Tyvärr, eller som tur är, vilket som passar, tror jag gärna gott om folk tills motsatsen är bevisad. Ibland när det vill sig väl lyckas jag identifiera stolpskotten innan jag far illa.

Darktroll: Hej och välkommen in i värmed med sarkasmen! :D

beerbelly sa...

Äh naiv och tro gott om folk är inte samma sak. Jag är ju kluven i om det var bra eller dåligt det han gjorde men utan att höra hans sida så var det som sagt dumt.
Ha de gott,

11 - Menea sa...

ja! så är det...och du vill inte ens socialisera med någon som "raggar" upp dig på det stället heller.
Gymmet och krogen...inge bra ide unless du själv är på nåt sätt psykiskt handikappad.