onsdag 14 maj 2008

Surtant och balsampromenad

Glömd gympakasse, tvättid, läkarbesök, tvätt igen, lunch med ny väninna "K". Tvätt igen, klar två minuter innan tvättidens slut. Jag har ingen optimistklocka. Sur tant stod och väntade, kallade mig nåt onämnbart när jag gick ut. Stackars människa, hon måste ha haft en riktigt dålig dag.

Härlig kortpromenad med dottern, goa fd grannen och hennes hund var som balsam för själen. Åh solljus!


Jag har nya fräknar, precis som det ska va!

5 kommentarer:

beerbelly sa...

Körigt som vanligt på sistone. Trist med sura grannar. Tvättiden gäller trots allt hela tiden.. dessutom rätt ok att dra över lite om man inte kör tvättmaskinerna enl mig.
Skönt med solljus inte varit mycket av den varan här idag. Snyggt med fräknar och fin bild.
Ha en super kväll!
Kram

11 - Menea sa...

hehe tvätstugedrama...sånt gillar jag, haha
vi får träffas,
pa gumsen

Greenchili sa...

BB: Usch ja, dagen är inte slut än. Har röjt och städat och fixat som en galning här hemma. Nu tänkte jag rensa avloppet i duschen, sen faktiskt duscha och kanske hinna somna innan midnatt. Optimisten här hehe

Tror som sagt att det måste vara nåt som inte stämmer där, hon mår kanske inte så bra. Eller så är hon permanent sur, jag vet inte. Vi träffas som väl är väldigt, väldigt sällan. Grymtningar och svordomar från ena sidan kan inte räknas som konversation ;)

Jag gillar också bilden, fast jag gjorde inte det stackars trädet rättvisa. Nån gång ska jag köpa mig en ordentlig kamera! Kram och gonatt!

Älvan: Det tror jag säkert! Men du vet hur konfliktundvikande jag är. Jag försökte prata med henne om vädret och önska henne en bra dag - det funkade inte värst bra ;)

Klart vi ska ses snart, det är bara en fråga om tajming :) PUSS!!! <3

Anonym sa...

Ja jäklar vilken tant! Det finns minst en sån i varje hyreshus. Dom klagar på det mesta. Det är bara att be dom åka till järnhandeln o köpa gnällspik! :-D

Greenchili sa...

Anders: Hehe det där lär ju ta skruv om inte annat :P