fredag 20 juni 2008

Potential

Jag skrev mycket som ung. Nu är jag ju inte gammal, men jag menar när jag var i tonåren. Jag skrev allt möjligt och omöjligt. Debattartiklar, satir, prosa. Dikter och sånger. Någonstans på vägen slutade jag.

Jag har ett distinkt minne av att jag inte trodde att jag var tillräckligt bra på någonting. Då blev jag tydligen inte det heller. Övning ger färdighet, men utan övning finns bara en slumrande potential.

5 kommentarer:

beerbelly sa...

Helt sant. Lite motivation är bra i smeten med.
Ha en go midsommar!

Greenchili sa...

Hoppas du fick en fin helg med. Här har det mestadels regnat, men igår blev det en myspysig promenad till stan och lite öl på uteserveringen :)

Kram

beerbelly sa...

Tack den var ok. Som de flesta helger är mest.
Alltid bra med öl på uteservering om det inte är för kallt.
Ha en bra söndag!
Kram

Nollan sa...

Men idag är du ju klokare och jag hoppas verkligen att du insett att du är mer än tillräckligt bra på en massa saker. Och potentialen finns kvar även om den slumrar. Bloggen är ju också ett sätt att uttrycka sig skriftligt och som du gör bra!
Kram

Greenchili sa...

Tack, men jag uttryckte mig nog mera nyanserat som yngre. Tidigare umgänge har tyvärr fått mig att arbeta bort sk. "fina" ord och uttryck, för att inte stöta mig med omgivningen. Det är inte alltid enbart positivt att bo i en håla. Glad att ni är här och läser och kommenterar ibland ändå, tänker inte försöka klanka ner på er smak :)

Kram!