lördag 26 juli 2008

Semestersammanfattning

En vecka hemma, en vecka på underbara Cypern och nu, tillsist, en vecka hemma igen :) Imorgon åker mr cc till jobb igen och jag får sakna honom som vanligt, men ikväll ligger han och värmer min säng.

Kort och gott: Fullkomligt ljuvligt!

tisdag 8 juli 2008

Datorn tar också semester

Lagom till min och mr cc's semester, har min laptop fått för sig att en hårdvarukrasch är en god idé. Jag tycker att det var utmärkt timing, då kan den få vara hos datordoktorn medan jag och mr cc är iväg. Mr cc har tagit hit sin underbart snabba och fina dator, så vi behöver inte få abstinens.

Imorse beställde vi äntligen vår sista-minuten-resa till värmen! Finfint hotell med privat strand, all inclusive, bara han och jag, solen och vågorna. Åh vad det ska bli underbart :)

Vi hörs när vi hörs, hoppas ni har det gott sålänge =)

// Lycklig Chili

torsdag 3 juli 2008

Frisk!

Knutan var ingenting elakartat, så nu kan jag bara koppla av och ha semester i lugn och ro. Fick tillockmed godkänt på den där tentan, nämnde jag det?

Tjooohoooo =)

Aktivt lat

Just i detta nu håller mitt nagellack som bäst på med att torka och det är snart dags att tvätta bort ansiktsmasken. Mitt i natten! Det var så härligt att ha hemmaspa-kväll senast, så jag kände mig manad att göra om det igen. Vad kan passa bättre när man går och väntar på något gott*? Nu ska jag bara fatta kärlek till dammsugaren också. Kanske förmår mig att återgå till gamla träningsrutiner snart.

Just nu känns det ändå helt okej att sitta här och njuta av min egenhändigt plockade bukett blommor**, medan jag tar hand om mig själv. Snart dags för skönhetssömnen.


* Semestern med mr cc och/eller provsvar från labbet rörande tidigare nämnd knuta i bröstet.

** Rosenvial och smultronschersmin
från en väninnas trädgård. Ljuvligt romantiska!